MuseRoom
Werkruimte

Uw MuseRoom-account

Meld u aan om uw persona op te slaan, de privéchatgeschiedenis te behouden, uw gegevens te exporteren en de accountprivacy te beheren.

Log in om door te gaan

Privécontinuïteit

Relatiegeheugen

Bekijk, corrigeer, schakel uit of reset wat elk fictief volwassen personage in uw opgeslagen chats meeneemt.

Meld u aan om de relaties met privépersonages te beheren.

Als u een opgeslagen chat verwijdert, wordt de volledige relatie en het geheugen voor dat personage opnieuw ingesteld. Door het verwijderen van een account worden alle relatiegegevens verwijderd.